KUNDEFOKUS

Her hos Trendee går vi altid et ekstra skridt, for at sætte kunderne i fokus. Vi sørger derfor for at kundeservicen fungerer 100%, og vi lever for at give folk en god oplevelse. Kunderne er en førsteprioritet, og vi ser dem som en vigtig faktor. Derfor er vi meget involveret på de sociale medier og sørger derfor for at skabe en personlig forbindelse med vores kunder. Hos Trendee har vi to talemåder vi lever efter: ”Lidt men godt” & ”Man skal aldrig gå ned på kvalitet”. Vi fokuserer altså på at have et småt men attraktivt sortiment, så kunderne kan være sikre på, at vi kun har valgt de BEDSTE brands og produkter. Vi sælger altså kun tøj vi selv kunne finde på at gå med. Hos Trendee ønsker vi at sælge tøj til selvsikre og modebevidste kvinder der er tilbagelænet til hverdag, og en elegant dame i byen. Vi fører et bredt sortiment indenfor kjoler, overdele, underdele og jakker. Med vores fantastiske udvalg af mode der afspejler tidens trend, rammer vi de stilfulde og feminine kvinder.

FRAGT & LEVERING RETURVARER

Som sagt sørger vi, hos Trendee for, at give vores kunder den bedste oplevelse med online handel. Vi sørger derfor for en hurtig og effektiv levering via Post Danmark. Forsendelser kan ske i weekenden, såvel som hverdage. 

 

Har du en vare der ikke var helt som du havde håbet på? Det er vi kede af:-(
Læs mere om returret og returvarer her
Har du yderligere spørgsmål eller bemærkninger, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@trendee.dk. Vi sørger for at svare inden for 24 timer – Om det så er hverdag eller weekend!

 De 5 hurtige – hvorfor handle hos os?
- Fri fragt over 599,- ✓ 
- 14 dages returret ✓ 
- Vi poster varen samme dag ✓ 
- Vi arbejder i weekenderne ✓ 
- Fantastisk kundeservice, vi elsker vores kunder ✓ 

God shopping!

Hilsen trendee.dk